<< Terug naar overzicht

de hippe kapper in Haarlem !!!

Auteur: Azad /Datum:03-01-2020

Een goede hippe kapper uitzoeken is nog een hele klus: je wil iemand die professioneel te werk gaat, aandacht voor je wensen heeft, meegaat in de nieuwste trends en op de hoogte is van alles dat er binnen het vakgebied speelt. Kortom: een moderne, hippe kapper en zeker ook vakkundige kapper. Bij Hairfashion Catalados zit dat in ieder geval helemaal goed: wij hebben oog voor ieder detail, staan altijd voor u klaar en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bent u dus op zoek naar een hippe kapper in Haarlem? Loop dan zeker eens de salon van Hairfashion Catalados binnen!


Een hippe kapper die liefde heeft voor haren

Onze liefde voor haren is bijzonder groot. Van krullend tot steil, van bruin tot blond: bij Hairfashion Catalados weten we precies hoe we van uw kapsel iets speciaals kunnen maken. Niet dat u alleen bij ons binnenstapt voor het laten knippen van uw haren, want bij Hairfashion Catalados kiest u echt voor een 'relax momentje'. Onze moderne salon draagt daar natuurlijk aan bij: 'even naar de kapper' wordt al snel 'een uurtje ontspannen'. Topkwaliteit en comfort gaan hand in hand bij deze topkapper uit Haarlem, stijl en detail wisselen elkaar af. 'Dat zal je vast wel in de portemonnee voelen', horen we u haast denken. Niets is minder waar: bij Hairfashion Catalados hanteren we zeer scherpe, marktconforme prijzen en betaal je dus niets extra voor onze al zestien jaar geleverde kwaliteit!

hippe kapper gegarandeerd u van de beste versie van uzelf.

Los van het feit dat Hairfashion Catalados precies weet wat de laatste trends zijn, kijken we ook goed - en vooral - naar de wensen die u als klant heeft. Als één van de beste kapsalons van Haarlem houden wij dan ook rekening met uw gezichtsvorm en huidtype. Als u bij ons uit de kapsalon vertrekt, bent u gegarandeerd de beste versie van uzelf. Voelt u zich vooral ook vrij om gewoon eens binnen te lopen in onze kapperszaak. We verwelkomen u dan graag en staan u graag te woord. Advies nodig, of benieuwd naar de nieuwste kniptechnieken en mogelijkheden? Geen enkel probleem: alles is vrijblijvend!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent