<< Terug naar overzicht

Het 'normale' leven krijgt weer vorm - Hairfashion Catalados laat jou verzorgd de deur uitgaan!'

Auteur: Azad /Datum:03-05-2021

Met z'n allen hebben we er een jaar lang naar gesnakt, op gehoopt en naar verlangd: terug naar het 'normale' leven waarin we weer iets meer vrijheid en daarmee iets meer mogelijkheden hebben. Met de versoepelingen die onlangs door het kabinet werden aangekondigd - en de verdere versoepelingen die op niet al te lange termijn zullen worden aangekondigd - zijn de eerste stappen richting het 'oude normaal' gezet en hebben we allemaal iets meer mogelijkheden. Maar, nu u dus iets meer de deur uit mag, wil u er natuurlijk ook leuk uitzien. Uw haren knippen, misschien zelfs verven. Een frisse kleur om de zomermaanden tegemoet te treden of gewoon een volledig andere look.


Frisse Kleurtje

Wat dat betreft is het dan ook maar goed dat wij - Hairfashion Catalados - de deuren ook weer mogen openen. Want, waar bent u zonder goede, professionele en vooral ook enthousiaste kapper die er alles aan wil doen om u er netjes, stijlvol en verzorgd uit te laten zien? Nu u het terras weer op kunt, iets meer kans hebt om met vrienden af te spreken en misschien zelfs weer op de werkvloer aan het werk mag en kan, wil je dat natuurlijk wel doen met het kapsel dat u leuk vindt. Precies daar helpen we u bij.lgende keer inclusief een frisse kleurtje."Enthousiaste Kapper

Bij Hairfashion Catalados zijn we nog even enthousiast als altijd - misschien zelfs enthousiaster - om uw haren te knippen, van een kleurtje te voorzien of een heel andere look te creëren. De afgelopen maanden zijn voor iedereen vervelend geweest, dus wij kunnen niet wachten om u weer met open armen in onze kapsalon te verwelkomen. Dat doen we logischerwijs nog steeds in Haarlem, met dezelfde passie en zeker ook met dezelfde bevlogenheid als u van ons gewend bent. Maar natuurlijk ook met inachtneming van alle op dit moment nog geldende maatregelen, want veiligheid gaat voor alles. of koffie: niet voor niets zijn wij dé kapsalon van Haarlem en dus kiezen wij voor een totaalpakket. En in dat totaalpakket ben jij - onze klant - het middelpunt van de aandacht!

Dat neemt niet weg dat we het bijzonder prettig vinden om weer met u in contact te komen. Om weer een praatje met u te maken. Om weer te horen hoe het met u gaat. En dat natuurlijk allemaal terwijl we een prachtig kapsel voor u verzorgen en u met een voldaan gevoel laten vertrekken bij Hairfashion Catalados.
We hopen u dan ook snel weer te zien. Onze scharen zijn geslepen, de koffie staat klaar en onze batterijen zijn driedubbel opgeladen. Wij zijn er helemaal klaar voor, dus tot snel!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent