<< Terug naar overzicht

Fade-Kapsel: al jaren populair en nog steeds trendy!

Auteur: Azad /Datum:17-06-2021

Het kan bijna niet anders of je weet inmiddels wat een fade-kapsel is. Geen wonder ook, want de fade is al jaren ontzettend populair - voornamelijk onder jongeren - en dus zie je dit fade kapsel overal en nergens voorbij komen. Zeker op social media is dat kapsel razend populair. Hairfashion Catalados knipt het kapsel van verschillende klanten dan ook 'fade'. Mocht je toch niet precies weten wat dit inhoudt: een fade kapsel betekent feitelijk dat de haren worden opgeschoren. De zijkanten zijn daarbij vrijwel altijd kort en de bovenkant loopt over - vandaar het woord fade - langere stukken. Daardoor ziet het fade kapsel er niet alleen sportief, maar tegelijkertijd ook stoer en stijlvol uit.


Het ideale aan de fade-kapsel is dat je er zoveel kanten mee op kunt.

Wat dat betreft hebben wij als kapper talloze ideeën voor je. Natuurlijk kun je sowieso al variëren in de lengte - van zowel het opgeschoren gedeelte van het kapsel als van de langere stukken bovenop - en ben je helemaal vrij in de keuze wat je met de bovenkant doet. Ga je voor de 'just-out-of-bed look' en laat je je haren lekker vrij wapperen, gebruik je gel en kam je de bovenkant stijl naar achteren, óf ga je daar een beetje tussenin zitten en hou je je kapsel lekker speels? Het fade- kapsel is ideaal voor mensen die er stijlvol willen uitzien, zonder daar al teveel moeite voor te doen.

Bij Hairfashion Catalados heb je verschillende keuzes als je kiest voor het fade kapsel: zo kun je bijvoorbeeld voor de taper fade gaan, waarbij het onderste gedeelte wordt opgeschoren met een tondeuse. Dat zouden we ook kunnen doen met een scheermes of super close shaver: dan noem je het een razor fade, bald fade of skin fade. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld de low-, middle- of high fade, waarbij de lengte van het haar varieert. Maar, wees gerust: in alle gevallen zal je kapsel er superstrak uitzien en laten we je bij Hairfashion Catalados pas vertrekken als je ook écht tevreden bent.Kapper ideeën

Heb jij zelf wat ideeën over je kapsel, of twijfel je juist heel erg? Kom vooral eens langs, zodat we samen naar de verschillende mogelijkheden kunnen kijken. Natuurlijk zullen wij je dan een advies doen op basis van de kapsels waarvan wij denken dat ze het beste bij jou passen.

Tot snel!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent