<< Terug naar overzicht

Fijne kapper Haarlem Catlados ook in coronatijd 'the place to be'

Auteur: Azad / Photographer: Herman Chow /Datum:10-06-2021

fijne kapper: dat is iets waar je als klant op hoopt. Een momentje om te relaxen, misschien zelfs om te ontsnappen aan de hectiek van de dag terwijl er tegelijkertijd met passie wordt gewerkt aan een fris, nieuw en stijlvol kapsel. Ook - of misschien juist - in deze bizarre coronatijd is dat een belangrijk gegeven. Gelukkig is dat precies wat we uitstralen bij Hairfashion Catalados. Bij ons ben je altijd en dus nog steeds welkom, zorgen we er met onze maatregelen voor dat je geen enkel risico loopt en dus veilig blijft, maar vooral ook dat je een heerlijke tijd van ontspanning hebt én de deur tevreden uitloopt met het kapsel dat jij voor ogen hebt.
Wat dat betreft maakt het natuurlijk geen enkel verschil of je je haar 'alleen' wil laten knippen, misschien wil gaan voor een ander kleurtje of zelfs voor een heel nieuw model waar je altijd al van droomde: je wil vooral tevreden zijn als je bij de kapper bent geweest. Bij Hairfashion Catalados zijn we ons daar maar al te goed van bewust en doen we er dan ook altijd alles aan om dat te realiseren. Twijfel je ergens over? Ben je misschien toch niet helemaal tevreden of wil je gewoon advies? Schroom niet en geef het bij ons aan, want dan zoeken we direct naar de beste oplossing. We hebben het vaker gezegd, maar wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dat maakt ons dan ook dé kapper van Haarlem.Fijne kapper Haarlem met kwaliteit?

Maar niet alleen dat maakt ons een fijne kapper. Ook het feit dat we altijd met je meedenken, je voorzien van goed advies, je nooit proberen te pushen tot een kapsel dat je niet wil en vooral ook luisteren naar de wensen die jij hebt. We snappen hoe belangrijk jouw haren zijn: geen wonder ook, want het is vaak het eerste waar andere mensen naar kijken en dus wil je gaan voor die eerste, goede indruk. Je kapsel vormt één van de visitekaartjes die je iedere dag opnieuw weer afgeeft en dus wil je dat dit visitekaartje een goede is. Maar vooral ook wil je kunnen zeggen, nadat je de deur van Hairfashion Catalados achter je dichttrekt: 'Hé, wat fijn. Ik ben bij de kapper geweest'.

Dat is onze missie. Dat is waar wij het voor doen. Voor helemaal niks minder!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent