<< Terug naar overzicht

Catalados is een van goede kapper met veel ervaring en kennisn

Auteur: Azad /Datum:08-05-2019

Wie heeft het zich nooit afgevraagd: 'naar welke kapper zal ik dit keer gaan'? Het is een vraag die iedereen zichzelf wel eens stelt. Je wil tenslotte dat je haren er netjes en verzorgd uitzien en ook nog eens zitten op de manier zoals je dat zelf voor ogen hebt. Bij Hairfashion Catalados snappen we dat heel erg goed. Gelukkig hebben wij met veel ervaring en kennis, maar zeker ook de kunde om te voldoen aan al jouw wensen. Met andere woorden: een kapper die goed kan knippen.


Hoede kapper in Haarlem gezocht

Dat een kapper die goed kan knippen in het geval van Hairfashion Catalados een understatement. En, zoals je op deze video kunt zien, doen we dat natuurlijk niet alleen bij vrouwen, maar ook het haar knippen van de man is voor ons geen enkel probleem. De nieuwste en vooral beste technieken passen we daar elke keer weer bij toe om op die manier het gewenste resultaat te creëren. We streven er iedere keer weer naar dat jij - onze klant - tevreden de kappersstoel uit stapt en met een fijn gevoel de winkel verlaat.Knippen Of Snijden

Natuurlijk beperken we ons bij Hairfashion Catalados niet alleen tot het knippen van haren. Eén van de technieken die we toepassen - ook op de video, te zien - is het snijden van de haren. Deze techniek hebben we perfect in de vingers. Door het snijden van de haren worden deze richting de punter wat dunner. Zo ontstaat er een vloeiend verloop in het kapsel en valt het doorgaans wat soepeler en oogt het ook wat voller. Op die manier brengen we direct een altijd passende haarstructuur aan..Voorop lopen in Hairfashion

Bij Hairfashion Catalados houden we altijd de wensen die jij hebt,in het oog. Een kapper die goed kan knippen luistert naar de klant. Natuurlijk geven we je met alle liefde tips en advies als wij denken dat we op een bepaalde manier een extra leuke twist aan jouw kapsel kunnen geven. Daarnaast hebben we in onze kapsalon de beste haarproducten van de meest bekende merken. Deze gebruiken we niet alleen zelf voor een optimaal resultaat, maar kun je ook bij ons kopen zodat je ze thuis kunt gebruiken. Zo profiteer je dus zo lang mogelijk van een zo optimaal mogelijk kapsel en zie je er elke dag weer stralend uit.
Kom gerust eens langs in onze salon in centrum Haarlem. We voorzien je graag vrijblijvend van advies, maar helpen je nog liever met het kapsel dat jij voor ogen hebt!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent