<< Terug naar overzicht

TIPS VOOR HAAR KLEUREN!

Auteur: Azad /Datum:06-09-2018

HAAR KLEUREN

Gebruik een aangepaste shampoo en verzorging specifiek voor gekleurd haar. De juiste shampoo zorgt ervoor dat je kleur en de bijhorende glans langer op je lokken blijft. Deze kleine investering is absoluut de moeite waard.


Gekleurd haar moet intensiever verzorgd worden omdat het door de kleur behandeling meer te verduren krijgt en daardoor droger aanvoelt.


Was je haar de eerste 48 uur na een kleur niet, zo heeft de kleur de tijd om zich fatsoenlijk te hechten.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Marleen Coopmans

afb

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper, ben je hier goed.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados ,altijd gezellig als je ben tot snel-:)

Jose Menzinga

afb

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose , bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados tot snel! :-)

Lienn Cvee

afb

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

(Azad) Beste Lienn Cvee, bedankt voor die mooi woorden, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent , altijd van harte welkom.