<< Terug naar overzicht

TIPS VOOR HAAR PRODUCTEN!

PERODUCTEN

Gezond haar is behoorlijk rekbaar wanneer het de juiste vochtbalans heeft. Wanneer jouw haar snel afbreekt, gebruik je het best een vochtinbrengend masker om de elasticiteit te bevorderen en extra te hydrateren.


Droogshampoo is de ideale oplossing wanneer je een wasbeurt wil overslaan of wanneer je niet veel tijd hebt. Een droogshampoo geeft vaak dat beetje extra volume waar jij van droomt.


Kies het stylingproduct dat bij jou past. Elke gel, wax, klei, lak, mousse, spray of tonic heeft zijn specifieke functie. Ga verschillende producten met elkaar mengen. Zo krijg je een unieke finish en het perfecte resultaat voor jouw gewenste look.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Marleen Coopmans

afb

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper, ben je hier goed.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados ,altijd gezellig als je ben tot snel-:)

Jose Menzinga

afb

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose , bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados tot snel! :-)

Lienn Cvee

afb

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

(Azad) Beste Lienn Cvee, bedankt voor die mooi woorden, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent , altijd van harte welkom.