<< Terug naar overzicht

TIPS VOOR HAAR PRODUCTEN!

PERODUCTEN

Auteur: Azad /Datum:06-01-2020

Was je haar wanneer en zo vaak je dat zelf nodig vindt. Gebruik de juiste shampoo en doe het op de correcte manier. Je neemt het overal mee naartoe en je raakt het vaak met je handen aan dus oordeel zelf. Het is onzin te geloven dat je haar niet wassen goed voor je is en dat het op termijn zelfreinigend wordt.

Gezond haar is behoorlijk rekbaar wanneer het de juiste vochtbalans heeft. Wanneer jouw haar snel afbreekt, gebruik je het best een vochtinbrengend masker om de elasticiteit te bevorderen en extra te hydrateren.


Droogshampoo is de ideale oplossing wanneer je een wasbeurt wil overslaan of wanneer je niet veel tijd hebt. Een droogshampoo geeft vaak dat beetje extra volume waar jij van droomt.


Kies het stylingproduct dat bij jou past. Elke gel, wax, klei, lak, mousse, spray of tonic heeft zijn specifieke functie. Ga verschillende producten met elkaar mengen. Zo krijg je een unieke finish en het perfecte resultaat voor jouw gewenste look.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent