<< Terug naar overzicht

haarkleurspecialist Haarlem omstreken gezocht !!!

Auteur: Azad /Datum:05-01-2020

In kappersland heb je tientallen trends die komen en gaan: Hairfashion Catalados uit Haarlem kan er over meepraten, want gaat altijd met haar tijd mee. Eén trend is echter van alle tijde: het verven dan wel kleurspecialisten. Gelukkig kunnen we daar bij Hairfashion Catalados, dé kapper in Haarlem, dus óók over meepraten!
Niet voor niets staat Hairfashion Catalados al jaren bekend - zestien om precies te zijn - als de beste kleurspecialist van Haarlem. Of het nu gaat om het lichter verven van de haren, het donkerder maken van de haarkleur of het aanbrengen van diverse kleurtinten: wij verzorgen dit voor u. Of u nu kiest voor wat elegante kleurdetails in uw kapsel of een rigoureuze verandering: wij zorgen voor een maximaal resultaat en laten u altijd met een tevreden gevoel onze kapsalon verlaten. Voor minder dan een blije klant doen wij het niet bij Hairfashion Catalados.

haarkleurspecialist beslissing maakt over het verven van uw haren

In het verlengde daarvan adviseren wij u minstens zo graag, nog voordat u een definitieve beslissing maakt over het verven van uw haren. Misschien neigt u naar een lichtere kleur, maar past 'donker' wel beter bij uw gezicht. Of precies andersom. Bij Hairfashion Catalados kijken we altijd naar de mogelijkheden die er zijn en die het beste passen bij de voorkeuren die u heeft. In overleg komen we dan altijd tot de beste optie en het mooiste resultaat. Natuurlijk kijken we dan ook naar de vorm van uw gezicht en het huidtype dat u heeft.

haarkleurspecialist Haarlem omstreken kan je helpen de juiste haarkleur te vinden

Wilt u uw haren laten verven in Haarlem? Dan kunt u dus echt niet om de beste kleurspecialist van Haarlem heen: Hairfashion Catalados. Afgelopen jaar was de grijze, maar ook felgekleurde haarkleur erg in trek, maar het komende jaar zullen we ongetwijfeld veel meer natuurlijke haarkleuren gaan tegenkomen. Tegelijkertijd lijkt ook de 'rose gold' haarkleur erg populair, zeker bij de wereldberoemde Amerikaanse actrices. Enigszins gedurfd, maar mooi is het wel. Iets minder gedurfd, maar minstens zo mooi, zijn dus de naturelle kapsels met een natuurlijke balayage - een techniek die we bij Hairfashion Catalados ook onder de knie hebben. De trend qua overgangen in haarkleur? Zo natuurlijk en zacht mogelijk. En dan nog de kleur die dit jaar waarschijnlijk het meeste aan terrein gaat terugwinnen: asblond.
Bij Hairfashion Catalados zijn we er in ieder geval klaar voor, dus 'wip' gerust eens

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent