<< Terug naar overzicht

Heren-kapsel die beste bij jou past

Auteur: Azad /Datum:01-08-2018

heren-kapsel, voor de man is en blijft altijd iets bijzonders. De ene man geeft er helemaal niks om, de ander vindt het ontzettend belangrijk om een leuk kapsel te hebben. Bij Hairfashion Catalados zijn we in ieder geval op de hoogte van de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen. En kunnen we 'van niets, iets maken'.
Vaak zijn mannen geneigd te denken dat ze niet zo veel met hun haren kunnen doen, omdat het doorgaans niet al te lang is. Maar dat is natuurlijk niet zo. Wat dacht je bijvoorbeeld van een korte kuif? De kuif behoort tot één van de klassiekers en is ook tegenwoordig weer helemaal hip. Makkelijk te onderhouden, eenvoudig in model te brengen. En de kuif staat altijd garant voor een fris, sportief uiterlijk.

heren-kapsel - opscheren is hot

Het opscheren van je kapsel is tegenwoordig ook helemaal hot. En bij Hairfashion Catalados weten we precies hoe we dat voor jou moeten doen. Met deze techniek worden de haren dus van kort naar lang opgeschoren, tegenwoordig de basis vormend voor ontzettend veel trendy haarkapsels. Door je haren op te scheren, creëer je een haast eindeloze hoeveelheid mogelijkheden aan kapselvarianten.

heren-kapsel korte scheiding

Een andere stijl die je nu veel terugziet, is de korte scheiding. Dat kapsel wordt doorgaans geassocieerd met een nette uitstraling en wordt gedragen door mannen van alle leeftijden. En het is een tijdloos kapsel, want de korte scheiding zag je tientallen jaren terug al, maar nu dus nog steeds. Jong en oud: de korte scheiding is een blijvend succes. Bij Hairfashion Catalados weten we in ieder geval welke mogelijkheden er zijn, gaan we met de tijd mee en volgen we de laatste trends. En kijken we altijd - natuurlijk samen en in overleg met jou - welk kapsel het beste bij jou past. We adviseren je daar graag in en zorgen er dan voor dat jij de deur uit loopt met een nieuwe look waar je helemaal tevreden over bent!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent