<< Terug naar overzicht

Kapper gespecialiseerd in kleuren!!!

Auteur: Azad /Datum:07-01-2020

Er zijn duizenden kappers in Nederland die haar kunnen kleuren. Een kapper die gespecialiseerd in kleuren, kan binnen enkele seconden zien en weten welke haarkleur bij een vrouw of man past. Dus een goede kapper die zich specialiseert in kleuren uitzoeken is nog een hele klus.

Als je je haar wel eens gekleurd hebt of het regelmatig verft, dan zul je weten dat het vaak heel moeilijk is om de juiste kleur te vinden. Hoe vaak stelt een kleur niet teleur? Hoe vaak vergis je je niet in een kleurenstaaltje? En hoe vaak gebeurt het niet dat een nieuwe kleur je er opeens veel vermoeider en minder stralend doet uitzien? Ons is het maar al te vaak overkomen!


Zorg ervoor dat jij en je kapper gespecialiseerd in kleuren over dezelfde kleuren hebben

Een haarkleur kies je ook op basis van het onderhoud dat deze kleur van je vraagt moet je je afvragen hoeveel je bereid bent voor een haarkleur te doen. Je moet dus niet voor een statement kleur kiezen als je die niet kunt of wilt onderhouden. Het is heel belangrijk om dit bij jezelf te bedenken en met je kapper te bespreken. Wil je dit commitment met jezelf en je kapper aangaan? Hoeveel heb je voor je haarkleur over. Heb je niet veel tijd of gaat het teveel kosten, dan kun je bijvoorbeeld beter voor zachte highlights kiezen. Die vragen veel minder onderhoud dan ijsblond haar.

In het verlengde daarvan adviseren wij u minstens zo graag, nog voordat u een definitieve beslissing maakt over het kleuren van uw haren. Misschien neigt u naar een lichtere kleur, maar past 'donker' wel beter bij uw gezicht. Of precies andersom. Bij Hairfashion Catalados kijken we altijd naar de mogelijkheden die er zijn en die het beste passen bij de voorkeuren die u heeft. In overleg komen we dan altijd tot de beste optie en het mooiste resultaat. Natuurlijk kijken we dan ook naar de vorm van uw gezicht en het huidtype dat u heeft.

Je eigen persoon is uiteindelijk een belangrijker uitgangspunt dan de rest

Bij Hairfashion Catalados draait het erom wat welk kleur bij jouw persoon mooi staat. We kunnen jou daarbij in een persoonlijk adviesgesprek helpen. We gaan samen kijken wat geschikt voor jou is en wat bij je past. Want Je haarkleur moet bij jouw persoonlijkheid en je levensstijl passen. Een haarkleur kies je ook op basis van het onderhoud dat deze kleur van je vraagt. Stem de haarkleur af op je gezichtshuid. De kleur moet altijd op de persoon afgestemd worden. Je eigen persoon is uiteindelijk een belangrijker uitgangspunt dan de rest

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent