<< Terug naar overzicht

Zoekt u een kapsalon in Haarlem? Bij ons bent u welkom. Kom vandaag nog langs!.

Auteur: Azad /Datum:01-08-2020

Het waren bizarre tijden - of eigenlijk zijn dat het nog steeds - waarin we allemaal te maken hebben met het coronavirus. De een wat directer dan de ander en ook bij Hairfashion Catalados werden we hard geraakt door de maatregelen die vanuit de overheid werden genomen. Noodgedwongen moesten we onze deuren sluiten. Met pijn in het hart namen we tijdelijk afscheid van u. Uiteraard begrijpelijk, de volksgezondheid is het grootste goed dat er is, maar dat neemt niet weg dat we nu vooral heel erg blij en opgelucht zijn dat we u - als klant - weer mogen ontvangen in onze kapsalon in Haarlem. We kunnen dan ook niet wachten om u weer te zien. Hairfashion Catalados is weer geopend!

Glamoureuze kapsalon in Haarlem

Onze passie voor het knippen van uw haren is de afgelopen maanden vanzelfsprekend niet verminderd. Nog steeds vinden we het heerlijk om u onze kapsalon te zien verlaten met het kapsel dat u al heel lang voor ogen had, misschien wel met een model dat u nooit eerder heeft gedurfd of een kleur waar u niet eerder aan had gedacht. Bij onze glamoureuze kapsalon in Haarlem Catalados doen we er dan ook alles aan om u tevreden te krijgen. Met minder nemen we nooit genoegen. Natuurlijk zullen we de komende weken alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen die van ons worden gevraagd: we doen er niet alleen alles aan om uw kapsel weer te verzorgen, maar doen dat ook op een manier waarbij we met z'n allen zo min mogelijk besmettingsgevaar lopen. Ook daarin kunt u op de professionaliteit van onze kapsalon in Haarlem rekenen: Hairfashion Catalados houdt rekening met de actualiteit en speelt daar zo verantwoord mogelijk op in.

Kapsalon met missie'

Bij ons kiest u heel bewust voor topkwaliteit. Het is onze persoonlijke missie om die topkwaliteit iedere dag opnieuw te leveren én te garanderen. Dat doen we met gevoel voor stijl, oog voor detail en natuurlijk een luisterend oor naar al uw wensen. Gaat u liever naar huis met advies in plaats van dat u zich direct laat knippen? Ook dan staan we voor u klaar en zijn we nooit te beroerd om u te helpen. Wellicht koopt u liever wat verzorgingsproducten voor uw haren? Bij Hairfashion Catalados heeft u de keuze uit een zeer breed assortiment en komen uw wensen nooit bedrogen uit. Maar natuurlijk: het liefst verzorgen we uw kapsel van 'A tot Z' en gaan we samen voor die perfecte look.
Tot snel!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent