<< Terug naar overzicht

Kapsels halflang en Lang haar !

Auteur: Azad /Datum:11-08-2018

Met kapsels halflang of lang haar kan je alle kanten op. Zeker als je kiest voor Hairfashion Catalados. Je kunt bijvoorbeeld alles op één lengte of juist in laagjes laten knippen, je kunt je lange haar of halflanghaar kapsel schuin laten aflopen of rond laten knippen, of misschien heb je een bos lange krullen. Dan is een kapsel kiezen weer een heel ander verhaal. Laat staan het knippen ervan. Gelukkig hebben we bij Hairfashion Catalados alle kennis en expertise in huis om van jouw kapsel een succes te make.

Misschien wil je wel iets nieuws proberen, zoiets als een pony bijvoorbeeld. Je leest het al: met kapsels halflangen lang haar kan het moeilijk zijn om een kapsel te kiezen. Maar het leuke aan je haar is, dat het altijd weer aangroeit. Zo kun je altijd wat nieuws proberen. Natuurlijk helpen wij jou daar graag bij. Hoe kan je nou nog meer variatie aanbrengen in je lange haar? Bijvoorbeeld door het eens op te steken of een invlecht te maken. Daarnaast kun je ook praktische overwegingen hebben om te kiezen voor een staart of knot. Het staat vaak leuk en fris én je ziet er weer eens heel anders uit. Samen met jou kijken we bij Hairfashion Catalados maar al te graag naar de mogelijkheden die het beste bij jouw kapsel en jouw gezicht passen.

Kapsels halflang laat groeien!

En kapsels halflang of Lang haar blijft altijd iets wat voor vrouwen. En zeker soms ook mannen. Maar elke vrouw zegt wel eens: ‘Ik zou mijn haar wel eens lang willen laten groeien’. En zeg nou zelf, van die lange lokken zijn ook echt een prachtig gezicht. Maar dan is het wel belangrijk dat je een goed kapsel hebt dat perfect bij jou past. Als je je lange haren laat knippen en/of verzorgen bij Hairfashion Catalados, weet je in ieder geval zeker dat het je goed staat!

lange haar heeft zorg nodig

Om je haar er zo gezond mogelijk uit te laten zien is het belangrijk dat je er goed voor zorgt. Een aantal belangrijke tips voor lang, verzorgd haar zijn: ga regelmatig naar de kapper zodat de dode punten eraf geknipt worden. Was je haar niet te vaak, dan behoud je de natuurlijke oliën die je haar nodig heeft om er zacht en gezond uit te zien. En borstel je haar niet te vaak en zeker niet als het nat is. Dit kan schade toebrengen aan je haar en juist zorgen voor gespleten haarpunten.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent