<< Terug naar overzicht

Een korte kapsel is makkelijk,tegelijkertijd ook heel mooi!!

Auteur: Azad /Datum:01-05-2020

Korte kapsels, in welke kleur dan ook, geven je een frisse, zomerse uitstraling. Maar korte kapselstaan ook voor kracht, voor power. De grootste misvatting is dat je met kort haar geen trendy kapsels kunt creëren. Niks is minder waar, want er zijn tal van mogelijkheden: wat dacht je bijvoorbeeld van een bob, krullen, een schuine scheiding, een diadeem, een pony of een klein staartje. Highlights behoren tot de mogelijkheden, maar misschien ga jij wel voor de nieuwste trend: balayage. Geen wonder dat je tegenwoordig steeds meer vrouwen, ongeacht leeftijd, rond ziet lopen met prachtige, korte kapsels.

Een korte kapsel is makkelijk


tegelijkertijd ook heel mooi! Geen gedoe met haren kammen of eindeloos in model brengen. Bij Hairfashion Catalados weten we daar alles van, dus geven we je graag advies over alle mogelijkheden die je hebt als je een kort kapsel overweegt. Heb je eenmaal een weloverwogen keuze gemaakt? Natuurlijk hebben we dan de expertise en professionaliteit in huis om jou te voorzien van een kapsel dat voldoet aan alle wensen die jij hebt!

Korte kapsel makkelijk te behandelen

Bij Hairfashion Catalados is op dit gebied alles mogelijk. We zullen er alles aan doen om het kapsel te vinden dat het beste bij jou past. Kort haar is in ieder geval makkelijk te behandelen, zit comfortabel en je hebt niet snel meer last van een 'bad hair day'. Eigenlijk reden genoeg om serieus te overwegen te kiezen voor een lekkere korte coupe!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent