<< Terug naar overzicht

krullen Kapper Haarlem

Auteur: Azad /Datum:21-08-2019

Aangezien krullend haar knippen een heel ander verhaal is dan het knippen van steil haar, is het noodzaak om een goede krullen kapper uit te zoeken. Bij Catalados kunnen we jou helpen aan het perfecte kapsel voor jouw krullend haar. Met krullen kun je een heleboel kanten op. Er zijn diverse kapsels die bij dit haartype passen. Het maakt al een groot verschil of je een kort of lang kapsel wilt. En daarnaast speelt de vorm van je hoofd een rol in wat voor kapsel jou het beste staat. Bij een meer rond hoofd staat het ene kapsel beter, terwijl dat kapsel bij iemand met een lang hoofd minder mooi uitkomt. En er zijn steeds meer creatieve kapsels waar je uit kunt kiezen, dus er is voor iedereen wel een passend model! Bij Hairfashion Catalados hebben we in ieder geval de kennis en de expertise in huis om jou daarin te adviseren en natuurlijk ook mee te helpen.

Bij jou krullen kapper haarlem Creëer een bos krullen

Heb jij een mooie bos krullen die iedereen wel zou willen hebben, maar zijn ze soms niet in model te houden? Ben je soms radeloos naar welke krullend kapper je moet gaan om je krullen goed te laten verzorgen? Krullend haar knippen is een vak apart. Bij Hairfashion Catalados weten we precies hoe we jou een zo mooi mogelijke bos krullen kunnen bezorgen. Of je die krullen nu van jezelf hebt, of ze juist wilt laten aanbrengen. Want ja, ook het maken van krullen in steil haar vergt de nodige technieken die we bij Hairfashion Catalados onder de knie hebben.

Krullen maken in steil haar

Natuurlijk heeft niet iedereen van zichzelf zo’n mooie bos krullen. Als je steil haar hebt, maar eens een andere coupe wil, dan kan je ervoor kiezen om je haar te laten krullen. Dan wil je liefst voorkomen dat mensen zien dat die krullen niet natuurlijk zijn. Bij Hairfashion Catalados hebben we een speciale draaitechniek ('Twisted') om een mooie natuurlijke krul te maken. Deze draaitechniek is geen standaard techniek die door alle kappers wordt gebruikt. Om deze draaitechniek te leren hebben we bij Hairfashion Catalados een speciale cursus gevolgd. Door deze techniek wordt een steil kapsel getransformeerd naar een bos natuurlijke krullen. Niemand zal weten dat je normaal gesproken steil haar hebt!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent