<< Terug naar overzicht

Krullen Knippen

Auteur: Azad /Datum:03-08-2020

Een prachtige, volle bos krullen: we kennen het allemaal. Uit de film, uit de magazines en uit de tientallen advertenties die we tegenwoordig dagelijks onder ogen krijgen. Misschien wel hét toonbeeld van de moderne, zelfstandige vrouw! Zeker met dit zomerse weer kiezen veel dames dan ook voor dit tijdloze kapsel en bij Catalados krullen kapper haarlem snappen we dat maar al te goed. Krullen zijn hip, modern, stijlvol en zoals gezegd dus tijdloos. En deze kapper maakt de mooiste krullen!
Laat je vooral niet afschrikken als je van nature geen krullen hebt: ook met steil haar kun je - zolang de juiste technieken maar worden toegepast - naar een prachtige bos krullen toewerken. Wat dat betreft zit je helemaal goed bij kapper Hairfashion Catalados, want die technieken hebben wij uitstekend onder de knie. Wij weten hoe belangrijk het is dat jouw haren goed zitten, dat je je daar comfortabel bij voelt en dat je er verzorgd bij loopt. Dat je helemaal blij bent met je nieuwe krullen!

Krullen Knippen is een vak apart

Onze klanten zijn onverminderd enthousiast over de manier waarop wij hun krullen knippen en/of verzorgen. Eén van de technieken die we daarvoor gebruiken, is de zogenaamde 'Twisted'. Met deze draaitechniek creëren we vanuit een steil kapsel en binnen de kortste keren zeer natuurlijke krullen. Geen wonder dan ook dat we regelmatig leuke berichtjes van onze klanten krijgen, die meer dan tevreden zijn over hun krullen. ,,Ik vond het knippen op zich al een kunst om naar te kijken", luidt het laatste bericht dat wij mochten ontvangen. ,,En nu beginnen de krullen met de dag beter te vallen. Ik kom zeker terug, volgende keer inclusief een kleurtje."
Dat zijn de berichten waar je het als kapper allemaal voor doet. Vanzelfsprekend doen we er dan ook alles aan om jou tevreden te stellen. Dat tevreden stellen rijkt overigens veel verder dan 'alleen' maar het knippen van jouw haren. Gratis advies, een gezellige babbel, een kopje thee of koffie: niet voor niets zijn wij dé kapsalon van Haarlem en dus kiezen wij voor een totaalpakket. En in dat totaalpakket ben jij - onze klant - het middelpunt van de aandacht!

Type haar dat je hebt

Overweeg jij het ook om een prachtige bos krullen te nemen, of twijfel je wellicht over een heel ander kapsel? Stap dan gerust eens bij ons binnen en dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Daarbij houden we uiteraard niet alleen rekening met de wensen die je hebt, maar zeker ook met het type haar dat je hebt, de vorm van je gezicht én de laatste modetrends. Bij Hairfashion Catalados gaat alles in overleg, maar zorgen we ervoor dat je áltijd tevreden bent! Tot snel!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent