Megix is vrij van PPD, FOSFAAT, SLS, SLES

Hairfashion Catalados is één van de beste kappers in het centrum van Haarlem en dus selecteren wij alleen de beste producten. Wij bieden onze klanten graag zoveel mogelijk - maar alleen de beste - mogelijkheden om uw haar zo goed mogelijk te verzorgen. Daarbij zullen wij altijd met de laatste trends meegaan en de ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen. Eén van die ontwikkelingen is Megix!

Megix is namelijk de eerste '10-minuten haarverf' op de Nederlandse markt met daarbij ook nog eens een honderd procent grijsdekking én 13-minuten stop. Deze stop betekent dat de haarkleur niet meer verandert na een inwerktijd van 13 minuten. Hairfashion Catalados is de enige kapper in Haarlem die werkt met dit prachtige product

  • Megix is PPD vrij
  • Megix is Fosfaat vrij.
  • Megix is sls en sles vrij.
  • Megix biedt exclusiviteit.

Megix exclusiviteit bij Catalados

Wanneer u via Hairfashion Catalados in Haarlem kiest voor Megix, kiest u voor een kwalitatief hoogstaand én creatief product. Met andere woorden: u kiest voor exclusiviteit, iets dat bij een topkapper als Hairfashion Catalados past. Megix is vrij van PPD, Fosfaat, sls, sles en ammoniak.Megix bevat dus veel minder chemische stoffen dan ander haarverf. Megix maakt gebruik van micropigmenten, waardoor de haarverf al direct tijdens de eerste aanraking met uw haar zijn werking heeft. Binnen slechts tien minuten is uw haar ontkleurt én geverfd. Dankzij de minder lange aanraking met uw haar en hoofdhuid is de keuze voor Megix een stuk minder schadelijk in vergelijking tot de traditionelere merken
Maar er is meer....

Phair is de eerste maximaal 6 tot 7 tinten oplichtende haarverfdie ook over geverfd haar kan worden gezet. In één proces wordt het haar opgelicht en ingekleurd. Door de toevoeging van Keratine en Etherische oliën in de verf is opgelicht haar nog nooit zo mooi van kwaliteit geweest. Wij werken tevens met een laag waterstofperoxide gehalte, en uiteraard is ook deze haarverf PPD vrij.
Wilt u zelf ervaren hoe het is om uw haren te verven met het geweldige Megix? Kom langs bij de beste kapper van Haarlem: Hairfashion Catalados.< Alleen bij ons kunt u Megix uitproberen en natuurlijk staan we altijd klaar om u daar zo goed mogelijk over te adviseren. Bellen voor een afspraak kan altijd (023-5517460) maar u bent ook van harte welkom om direct langs te komen!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent