Olaplex

Nieuw in Nederland

Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie.Herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar (ont)kleurt.

Wat doet het Olaplex ?

Herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen.brengt het haar in één behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. kan gebruikt worden bij; ontkleuringen,balayages, highlights, normale kleuringen en toners,

Hoe werkt het?

Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, vonden een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt, zonder olie en siliconen, die gebroken zwavelbruggen van het haar tijdens en na behandelingen koppelt. Dit wordt bereikt door het gebruik van Olaplex Bond Multiplier No. 1 die rechtstreeks aan de haar of aan de kleuring wordt toegevoegd. Na het uitspoelen brenging wij Bond Perfector No. 2 aan welke 10 minuten intrekt. Mee naar huis gaat Hair Perfector No. 3 (zeven behandelingen) om thuis één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken Olaplex is geschikt voor alle haartypes. bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Marleen Coopmans

afb

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper, ben je hier goed.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados ,altijd gezellig als je ben tot snel-:)

Jose Menzinga

afb

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose , bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados tot snel! :-)

Lienn Cvee

afb

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

(Azad) Beste Lienn Cvee, bedankt voor die mooi woorden, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent , altijd van harte welkom.