Olaplex

Nieuw in Nederland

Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie.Herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar (ont)kleurt.

Wat doet het Olaplex ?

Herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen.brengt het haar in één behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. kan gebruikt worden bij; ontkleuringen,balayages, highlights, normale kleuringen en toners,

Hoe werkt het?

Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, vonden een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt, zonder olie en siliconen, die gebroken zwavelbruggen van het haar tijdens en na behandelingen koppelt. Dit wordt bereikt door het gebruik van Olaplex Bond Multiplier No. 1 die rechtstreeks aan de haar of aan de kleuring wordt toegevoegd. Na het uitspoelen brenging wij Bond Perfector No. 2 aan welke 10 minuten intrekt. Mee naar huis gaat Hair Perfector No. 3 (zeven behandelingen) om thuis één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken Olaplex is geschikt voor alle haartypes. bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.

OLAPLEX No.0

afb-olaplex-No.0
Omschrijving

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment is geïnspireerd op de professionele salon behandeling die je nu gemakkelijk thuis kunt gebruiken. Het is een primer die fungeert voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Het herstelt verbroken zwavelbruggen, versterkt het haar en beschermt de algehele haarstructuur.

Kenmerken: Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten. Veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

Prijs: € 36,00

OLAPLEX No.3 Hair perfector

afb-No.3
Omschrijving

zorgt ervoor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van haar bewaard blijven tot de volgende behandeling in de salon. Voor minstens 15 behandelingen. Een achtmaal gepatenteerd, uniek actief bestandsdeel (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate)- Het is een herstelbehandeling dus geen masker of conditioner!-

Kenmerken De ideale aanvulling op uw wekelijkse haarverzorgingsritueel.

Prijs: € 32,50

OLAPLEX No.4 Shampoo

afb-olaplex-no.4-shampoo
Omschrijving

geformuleerd met OLAPLEX Bond Building Chemistry. Verbetert de haarstructuur. Geeft het haar ongelooflijke glans en kracht. Zorgt voor een perfecte hydratatie maakt het haar goed handelbaar. Voor dagelijks gebruik en alle haartypes.

Kenmerken:
Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten. Veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

Prijs: € 29,50

OLAPLEX No.5 Conditioner

afb-olaplex-no.5-conditioner
Omschrijving

geformuleerd met OLAPLEX Bond Building Chemistry. herstelt het haar en helpt gespleten haarpunten te voorkomen, hydrateert,verzwaart niet,zorgt ervoor dat het haar sterk, gezond en glanzend wordt, voor dagelijks gebruik en alle haartypes.

Kenmerken: Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten, Veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

Prijs: € 29,50

OLAPLEX No.6 Smoother

afb-olaplex-No.6-smoothr
Omschrijving

Leave-in treatment en styling creme.versterkt, beschermt en hydrateert het haar. zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur. versnelt de fohntijd Geschikt voor alle haartypes. zonder sulfaten, ftalaten, parabenen en gluten,100% veganistisch en niet op dieren getest. Ontwikkeld op basis van de gepatenteerde Olaplex technologie.

Kenmerken: Zorgt voor een betere houdbaarheid van de kleur.

Prijs: € 29,50

OLAPLEX No.7 Oil

afb-olaplex-no.7-oil
Omschrijving

Herstelt schade en versterkt het haar. Zorgt voor een spiegelende glans. Verwijdert pluizig haar en ‘flyaways’.Versnelt de föhntijd. UV en hittebescherming tot 230°C.Trekt snel in en is niet vet. Verzwaart het haar niet. Sluit de kleur in en houdt het langer sprankelend.TIP Voeg een aantal druppels toe aan de N°6 voor een fantastische glans.

Kenmerken: 100% veganistisch, cruelty-free en vrij van alcohol.

Prijs: € 29,50

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent