<< Terug naar overzicht

Auteur: Azad /Datum:28-08-2020

van donker naar licht -is een project!

Of nu van donker naar licht haar wil gaan, of juist van licht naar donker: het kan allemaal maar is een project. Natuurlijk houden we daarbij rekening mee ook met de kleur van jouw gezicht. Als je veel warmte in je gezicht hebt, wordt er vaker gekozen voor een warmere en dus donkerdere haarkleur. Heeft jouw gezicht van nature juist een meer koele ondertoon, dan raden we het hoogstwaarschijnlijk eerder aan om te kiezen voor een eveneens lichtere haarkleur. De haarkleur moet - voor het mooiste effect - tenslotte perfect bij jouw huidskleur passen. Uiteraard kunnen we dit effect nog versterken door het zetten van highlights (lichte tinten) of lowlights (donkere tinten).


Een tintje - of meerdere tintjes - lichter maakt: wees je er goed van bewust

of je nu een prachtige bos krullen hebt of steil haar, lange lokken of een kort en sportief kapsel, dunnere of dikkere haren: uiteindelijk is de kleur van je kapsel van grote invloed op hoe je er uit ziet. De kleur 'maakt' spreekwoordelijk de man of de vrouw en vormt voor een groot gedeelte de look die jij jezelf laat aanmeten. Bij Hairfashion Catalados kijken we graag met jou naar de kleur die het beste bij jou past en zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met de keuze die je maakt.


Vraag jij je ook wel eens af zal ik van donker naar licht gaan

Of je nu gaat voor het donkerder maken van je oorspronkelijke lichte haren of je donkere haren juist een tintje - of meerdere tintjes - lichter maakt: wees je er goed van bewust dat je daarmee echt kiest voor een hele andere look. Een andere haarkleur kan je sportiever maken, stoerder, chiquer, stijlvoller en zelfs jonger. Uiteraard zijn ook haarkleuren aan trends onderhevig - daar kunnen we je bij Hairfashion Catalados alles over vertellen - maar met sommige kleuren zit je áltijd goed. Zeker met dit zomerse weer, want dan kun je jezelf geen buil vallen aan een goed stel prachtige blonde lokken. Vanzelfsprekend kun je bij ons kiezen voor een kleurspoeling - die je na een aantal weken weer uitwast - of permanente kleuring, die uiteindelijk en na een langere periode zal uitgroeien.

Minstens zo belangrijk is dat we je dus graag helpen met het juiste advies. Het veranderen van haarkleur kan een spannende aangelegenheid zijn en daar moet je zelf helemaal achter staan. We begrijpen dan ook heel goed dat je soms wat tijd nodig hebt om aan dat idee te wennen. Wil je dus vrijblijvend advies en gewoon eens met ons sparren over wat voor kleur haar voor jou geschikt zou zijn? Onze deuren staan altijd voor je open en we helpen je meer dan graag!

Tot snel!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent