Wella professionals

Koleston perfect

Catalados is een topkapper in Haarlem en daar horen dus ook topproducten bij. Daarom kiezen we onder andere voor het topmerk Wella. Wella betekent - net als Hairfashion Catalados - passie voor haar! Wella wordt bij Hairfashion Catalados onder andere gebruikt voor het kleuren van uw haar.

  • Heeft tot 100% dekkracht, kan uw haar tot 5 tinten lichter maken
  • Ruikt aangenaam
  • Geeft een schitterende glans
  • Garandeert een langdurig kleurresultaat

Hoogwaardige producten bij Hairfashion Catalados
Hairfashion Catalados kiest voor verschillende, kwalitatief hoogstaande producten van Wella. Als topkapsalon in Haarlem zijn we dat niet alleen aan onszelf, maar ook aan u als klant verplicht. Wella is er voor hoogwaardige kleuring, verzorging én styling van uw haar. Dankzij de specifieke haarkennis van topkapper Hairfashion Catalados, kunnen we u iedere dag adviseren over de producten die het beste bij uw haartype passen

Magma

Het unieke highlightening product van Wella die met een enige kleuring het haar in een stap, zonder voorblonderen, kan oplichten en inkleuren tegelijk.
Hairfashion Catalados gebruikt iedere dag de producten van het topmerk Wella. Zo gebruiken wij onder andere Wella Magma en Wella Koleston Perfect.
Wilt u uw haren ook laten kleuren en geeft u de voorkeur aan de producten van Wella Professionals? Kom dan langs bij Hairfashion Catalados kappers Haarlem en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. We kijken uit naar uw komst.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent