<< Terug naar overzicht

Balayage Blond bij Catalados!

Auteur: Azad /Datum:07-08-2018

Balayage Blond is de meest gevraagde haarverftrend van dit moment.bij Hairfashion Catalados helemaal op de juiste plek als je je wilt overgeven aan die nieuwe rage! Dan is het natuurlijk wel prettig als je precies weet wat je van balayage Blond kunt verwachten. Want wat houdt deze techniek in? We kunnen dit kort voor je samenvatten. Het zijn subtiel ingezette highlights. Subtiel omdat ze duidelijk een zomerse look aan je haren geven, je donkere haar tegelijkertijd zijn kleur en karakter behoudt, maar tegelijkertijd zorgen de lichte punten ervoor dat het geheel een niet al te harde uitstraling krijgt. wordt als een soort veeg in je haar ingezet, eigenlijk altijd in de vorm van een 'V'. Vanuit de losse pols voor het speelse karakter en in tegenstelling tot wat je bij highlights gewend bent, wordt geen gebruik gemaakt van folies. Er wordt bijna altijd gebruikgemaakt van zachte kleuren en wordt lager ingezet dan highlights. Dit betekent dat er niet meer ingezet wordt vanaf de hoofdhuid, waardoor uitgroei beperkt blijft. dit hoef je maar om de 4 à 5 maanden bij te werken.Balayage Blond sprankelend effect

Natuurlijk zorgen we er bij Hairfashion Catalados altijd rekening wordt gehouden met de manier waarop jouw haren vallen. Hierdoor krijgt het geheel een oplichtend en natuurlijk effect, waardoor je haren er sprankelend en een stuk gezonder uitzien! we hebben in ieder geval de kennis en de expertise in huis om jou daarin te adviseren en natuurlijk ook mee te helpen.Natuurlijke overloop

En wat is dan precies het verschil me ombré ? Kunnen we kort over zijn: bij ombré gaat het vooral om het licht maken van de onderkant van het haar, terwijl er bij balayage veel meer kleuren in het haar aanwezig zijn die mooi en natuurlijk in elkaar overlopen. Ook rondom het gezicht wordt het haar wat lichter van kleur en die kleur loopt mooi over richting de achterkant. Bij Hairfashion Catalados kennen we deze techniek inmiddels van binnen en van buiten! Goed nieuws: haarverftrend kan op vrijwel ieder haartype worden toegepast. Kort of lang haar, blond, bruin, rood of zwart: het maakt weinig verschil. Bij Hairfashion Catalados kijken we, samen met jou, hoe we er een mooi geheel van kunnen maken!!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent