<< Terug naar overzicht

Highlights & lowlights!

Auteur: Azad /Datum:16-08-2018

Wil je een keer heel iets anders proberen met je kapsel? Ben je toe aan een nieuwe look? Wil je eens zien wat een andere kleur doet met je haren? Of misschien zelfs meerdere kleuren? Misschien zijn highlights en/of lowlights dan iets voor jou! Bij Hairfashion Catalados kunnen we jou voorzien van een prachtig kapsel waarbij we gebruik maken van high en of lowl.Deze kun je combineren of apart van elkaar in je haar laten zetten: alles voor een totaal nieuwe look!

Highlights-Lowlights voor iedereen

Of je nou lang of kort haar hebt, blond of donker: voor iedereen kunnen net even een andere uitstraling geven. Highlights zorgen ervoor dat je haar net een aantal kleurtinten lichter uitvalt dan je eigen basiskleur. Voor lowlights geldt het precies andersom. Je haar valt net een aantal tinten donkerder uit dan je eigen basiskleur. Je kunt ervoor kiezen om alleen lowlights of alleen highlights te laten zetten, maar door de juiste kleuren te combineren kan het mooi zijn om high- en lowlights juist met elkaar te mixen. Door de expertise bij Hairfashion Catalados zijn we in staat om jou hierover een goed advies te geven en te helpen bij de juiste keuze. Wij kunnen je vertellen hoe je je ogen meer kan accentueren of je gezicht beter uit kunt laat komen door op de juiste manier gebruik te maken van deze kleur technieken.wat lichter of donkerder haar

Er wordt gekeken naar jouw kleurkarakter, haarkleur (wat lichter of donkerder haar) en naar je haarlengte om tot de juiste kleuring te komen. Hairfashion Catalados zorgt ervoor dat je met een sjiek kapsel de deur uitstapt. Er zijn verschillende technieken om een dergelijk kapsel te realiseren. De meest gebruikte techniek om high- en lowlights te zetten is met folie. Dit is dan ook de manier waarop we ze bij Hairfashion Catalados zetten: vanzelfsprekend maken we dan gebruik van een natuurlijk kleuring. Zo creëren we altijd een mooi resultaat. Dankzij onze techniek kan er gekozen worden om dunne of juist dikkere strengen haar te kleuren: natuurlijk bepalend voor het eindresultaat. Dikke of dunnere high- en lowlights kunnen zorgen voor meer contrast in jouw haar, net als wanneer je meerdere kleuren kiest. Maar wat je ook kiest, laat je vooral adviseren bij Hairfashion Catalados. Wij zorgen ervoor dat je een kapsel krijgt dat bij jou past.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent