<< Terug naar overzicht

Welke haarkleur past bij mij?

Auteur: Azad /Datum 13-09-2021

Blond, bruin, zwart of misschien toch grijs; voor veel mensen is het een terugkerende vraag welke haarkleur eigenlijk het beste bij hem of haar past. De kleur van het kapsel moet tenslotte bij het gezicht en de huid van een persoon passen, moet bijdragen aan een goed uiterlijk en is dus altijd heel erg persoonlijk. Haarkleuring is dan ook iets wat bij Hairfashion Catalados een terugkerend thema is.


Vraag jij je ook wel eens af welke haarkleur past er bij mij?

Toch wel de meest gestelde vraag welke haarkleur past er bij mij. luidt of het mogelijk is om de haren van donker naar blond te verven, of andersom. Natuurlijk is dat mogelijk en bij Hairfashion Catalados hebben we daar verschillende manieren voor, zoals je de afgelopen tijd al vaker hebt kunnen lezen in onze blogs. Het is wel belangrijk dat je voor jezelf goed weet wat er mogelijk is en vooral ook wat je persoonlijke wensen zijn. Natuurlijk kunnen we je bij Hairfashion Catalados helpen met advies en zullen we je altijd kennis laten maken met de in onze ogen beste mogelijkheden.
Het verven en kleuren van de haren is iets van alle tijden. Slechts het knippen van het kapsel is al jaren - in ieder geval voor veel mensen - niet meer genoeg; er wordt gezocht naar manieren om te onderscheiden, om er nog mooier uit te zien en echt een persoonlijke draai aan het uiterlijk te geven. Haarkleur-transformaties zijn wat dat betreft een uitermate geschikte manier om zo'n persoonlijke draai aan het uiterlijk te realiseren, want eigenlijk zijn er weinig andere dingen die zo'n groot effect hebben op je uiterlijk als het verven van de haren.'cappuccino', 'koper', 'zilverblond' en 'Saint Tropez blond'

Natuurlijk zijn we bij Hairfashion Catalados ook op de hoogte van de laatste trends als we het hebben over het verven van het haar, en de meest populaire kleuren van dit moment zijn 'cappuccino', 'koper', 'zilverblond' en 'Saint Tropez blond'. De ene kleur is gewaagder dan de andere en natuurlijk kun je ook nog variëren, maar het belangrijkste is altijd om te kijken naar of deze kleur ook daadwerkelijk bij je past. Natuurlijk is het daarom ook belangrijk om te bedenken wat voor kapsel je überhaupt neemt, want de ene kleur staat nu eenmaal net wat beter met bijvoorbeeld een lang, krullerig kapsel, dan met een kort en stijlvol kapsel. Ook daarin geven we je graag advies, zodat jij uiteindelijk de deur uitloopt met een kapsel waar je honderd procent tevreden over, en trots op bent.
Tot snel!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent