<< Terug naar overzicht

afb-Haar trends 2024

Haarkleur trends 2024

Auteur: Azad /Datum:07-03-2024

Haar trends verwijzen naar de populaire kapsels en haarkleuren die binnen een bepaalde tijd als modieus worden beschouwd. Deze trends kunnen een breed scala aan stijlen, lengtes en kleuren omvatten, en kunnen variëren van seizoen tot seizoen of zelfs van jaar tot jaar. Haartrends weerspiegelen vaak de bredere modetrends van die tijd, evenals culturele en sociale bewegingen. Ze kunnen worden beïnvloed door populaire beroemdheden, muziekiconen of influencers op sociale media, maar ook door innovaties in haarverzorgingsproducten en stylingtools.


Haartrends kunnen leuk en opwindend zijn om te volgen, maar het is belangrijk om te onthouden dat niet elke trend voor elke persoon of elk haartype zal werken. Bij het overwegen van een haartrend is het belangrijk om een professionele stylist te raadplegen die begeleiding en advies kan geven over de vraag of een bepaalde stijl of kleur geschikt is voor uw haartype en gezichtsvorm.


Enkele voorbeelden van recente haartrends zijn balayage-highlights, stompe snitten, ruige lagen en gedurfde haarkleuren zoals roze of blauw. Andere trends kunnen pony's, en strandgolven zijn.


Dit zijn slechts enkele van de nieuwste haarkleurtrends die populair zijn

1. Balayage: Balayage is een techniek waarbij handgeschilderde highlights worden gebruikt om een geleidelijke, natuurlijk ogende kleurvermenging te creëren. Deze techniek is populair omdat het een onderhoudsvriendelijke look oplevert die gracieus uitgroeit.


2. Babylights: Babylights zijn zeer fijne, delicate highlights die de natuurlijke haarkleur van kinderhaar nabootsen, vandaar de naam. Deze techniek is perfect voor diegenen die een subtiele, natuurlijk ogende verandering in hun haarkleur willen.


4. Pastelkleuren: pastelkleuren, zoals lavendel, roze en babyblauw, hebben dit jaar een moment. Deze haarkleurtrend is populair bij jonge vrouwen die een grillige, dromerige sfeer willen creëren.


5.Koper Metallic haar is altijd al populair geweest, en het zal ook in 2024 een trend blijven. Aardbeienblond, koperkleurig en rijk, gewaagd Koper zijn allemaal populaire keuzes voor mensen die deze vurige kleur willen omarmen.


6. Blonde Mix: In 2024 zijn blondines veelzijdiger en verwarder dan ooit. Platinablond, honingblond, asblond en boterblond zijn dit jaar allemaal populair. Het mengen van verschillende tinten blond met elkaar of het toevoegen van lowlights kan meer diepte en dimensie aan de kleur geven.investeren in een aantal hoogwaardige haarverzorgingsproducten.


Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent