<< Terug naar overzicht

Krullenspecialist in Haarlem

Auteur: Azad /Datum:03-12-2021

Als je naar de kapper gaat, neem je alleen genoegen met maximaal resultaat. Je wil dat je haren mooi geknipt worden, perfect gekleurd of ideaal gekruld. Concessies wil je niet doen; jouw kapsel is jouw visitekaartje en dus ben je niet alleen op zoek naar een goede kapper, maar vooral ook naar een specialistische vakman of -vrouw.
Neem bijvoorbeeld jouw weelderige bos krullen; het vergt behoorlijk wat kennis, specialisme én techniek om die prachtige bos haar van jou te onderhouden. Dankzij de jaren ervaring als specialistische krullenkapper weten we bij Hairfashion Catalados gelukkig precies wat we doen. Dat geldt natuurlijk niet allen voor de meest mooie, dikke krullen, want ook met kleinere krullen of 'slag' weten we precies wat we moeten doen voor een prachtig resultaat.


De mooiste kleur en de perfecte krul: specialiteit bij Hairfashion Catalados

Of het nu gaat om het knippen of onderhouden van je krullen; er zijn weinig kappers die hierin gespecialiseerd zijn. Dat is jammer, want juist die krullen maken jou zo uniek. Daarom kijken wij bij Hairfashion Catalados eerst goed naar wat voor krullen je hebt, want ieder type krul vraagt om een specifieke behandeling. Alleen zo komen we samen tot het mooiste resultaat
Datzelfde geldt voor het verven van haren. Als kleurspecialist ben je niet alleen bezig met het aanbrengen van een andere kleur, maar kijk je veel dieper dan dat. Welke kleur past het beste bij welke type kapsel? En hoe komt die kleur eigenlijk overeen met het huidtype en zelfs met de vormen van het gezicht? Al deze facetten moeten goed samenvallen om jou uiteindelijk met een tevreden gevoel - en een prachtige haarbos - naar buiten te laten lopen. Het is dan ook niet voor niets dat we bij Hairfashion Catalados nooit te beroerd zijn om je van advies te voorzien. Regelmatig gebeurt het dat klanten bij ons binnenstappen met een bepaald idee, maar dat we na goed overleg toch voor een hele andere optie - zowel qua vorm als kleur - gaan. Eén ding is zeker; altijd tot tevredenheid van onze klanten.

Krullenspecialist te vinden

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je het best lastig kunt vinden om een goede krullenspecialist te vinden die jou kan voorzien van de mooiste krullen en/of haarkleur. Voel je daarom altijd welkom om bij ons langs te komen voor vrijblijvend advies. Samen bespreken we dan de mogelijkheden en doen we er alles aan om tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen. Bij Catalados delen we onze kennis en tips & tricks, over krullen haar zodat jij met een paar minuten per dag al een optimaal resultaat krijgt.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent