<< Terug naar overzicht

HAAR VERZORGEN!

Auteur: Azad /Datum:01-09-2018

VERZORGEN

Gebruik na elke wasbeurt de gepaste verzorging die bij jouw haartype past. Laat je bij de aankoop adviseren door een professionele kapper die het goed met je voor heeft.


Breng je verzorgingsproduct enkel aan op je haarlengtes en zo weinig mogelijk op je hoofdhuid,zeker bij lang haar. Lang haar is ouder en heeft daarom meer liefde en verzorging nodig. Het klinkt logisch, maar toch gaan mensen vaak een verzorging op hun hoofdhuid smeren. Nergens voor nodig.


Leave-In" verzorging zijn ideaal om de punten van je lange haren extra te verwennen. Ze zijn ook uiterst geschikt voor mensen met lichte en luchtige haren die cremeachtige verzorging om het haar te verwennen te zwaar vinden. In deze drukke tijd zijn ze ideale oplossing voor hardwerkende mama's met gezinnen die tijd willen besparen.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Marleen Coopmans

afb

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper, ben je hier goed.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados ,altijd gezellig als je ben tot snel-:)

Jose Menzinga

afb

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose , bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados tot snel! :-)

Lienn Cvee

afb

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

(Azad) Beste Lienn Cvee, bedankt voor die mooi woorden, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent , altijd van harte welkom.