<< Terug naar overzicht

HAAR VERZORGEN!

VERZORGEN

Auteur: Azad /Datum:06-01-2020

Ga je lange haren tijdens het wassen niet door elkaar wrijven en op je hoofd ronddraaien. Werk tijdens het wassen met aflopende bewegingen naar de punten toe, zo maak je minder knopen.

Auteur: Azad /Datum:01-09-2018

Gebruik na elke wasbeurt de gepaste verzorging die bij jouw haartype past. Laat je bij de aankoop adviseren door een professionele kapper die het goed met je voor heeft.


Breng je verzorgingsproduct enkel aan op je haarlengtes en zo weinig mogelijk op je hoofdhuid,zeker bij lang haar. Lang haar is ouder en heeft daarom meer liefde en verzorging nodig. Het klinkt logisch, maar toch gaan mensen vaak een verzorging op hun hoofdhuid smeren. Nergens voor nodig.


Leave-In" verzorging zijn ideaal om de punten van je lange haren extra te verwennen. Ze zijn ook uiterst geschikt voor mensen met lichte en luchtige haren die cremeachtige verzorging om het haar te verwennen te zwaar vinden. In deze drukke tijd zijn ze ideale oplossing voor hardwerkende mama's met gezinnen die tijd willen besparen.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent