Beste kapper in Haarlem aan het woord

En beste kapper AZAD “Het is mijn persoonlijke missie om elke dag opnieuw topkwaliteit te leveren aan de mensen die in mijn kappersstoel komen. Met gevoel voor stijl, kwaliteit, oog voor detail en een luisterend oor naar al jouw wensen komen we samen tot het beste resultaat. Zo ben jij blij met jouw nieuwe kapsel en geeft het mij voldoening dat weer een tevreden klant mijn salon verlaat.” Dus… Heb jij zin om jouw kapsel totaal te veranderen? Wil je weten welk kapsel het beste bij jou past? Of wil je gewoon tips van beste kapper voor glanzend, gelukkig en gezond haar? Kom dan naar onze salon! Of lees tweewekelijk de blogs van Azad, boordevol tips, tricks, kniptechnieken, wetenswaardigheden over haar, de nieuwste trends en welke geheimen hij onthult over styling. Maar ook lees je hierin en online welke aanbiedingen wij hebben of wanneer het tijd is weer een kappersbezoek te brengen. Wij ontmoeten je graag aan de Smedestraat 15 Haarlem!

Weinig werk Mooi haar

Een weelderige, glanzende en dansende haardos willen we allemaal. Maar hoe gezond en mooi jouw haar is heeft te maken met wat je van nature hebt gekregen en heel veel andere factoren: voeding, stress, je hormoonhuishouding, welke producten je gebruikt, de moeite die je ervoor doet, de materialen waarmee je werkt, enzovoort. Bij Catalados delen we onze kennis en tips & tricks, van beste kapper in Haarlem zodat jij met een paar minuten per dag al een optimaal resultaat krijgt. Ons motto is: ‘Met zo min mogelijk werk,'mooi haar.' Niemand wil immers slaaf zijn van zijn haar.

De Beste kapper Haarlem van catalados staan voor u klaar

Hoewel Catalados voor iedereen (Genderneutraal) is, is iedereen uniek. Zodra jij binnenkomt en wij jou warm onthalen vormt zich direct een eerste indruk. We zien binnen enkele seconden hoe wij jouw kapsel kunnen verbeteren, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Want dat ben je waard. Natuurlijk volgt er daarna een gesprek met jou en luisteren we aandachtig naar jouw wensen.. zo staat u - als klant - áltijd voorop. Uw wensen staan centraal en wij zorgen gegarandeerd voor een net, verzorgd of zelfs excentriek kapsel!
Hartelijke groet,
Team Hairfashion Catalados

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent