<< Terug naar overzicht

Dagelijks focus op foilyage!

Auteur: Azad /Datum:15-10-2019

Een mooi, verzorgd en net kapsel: wie is er niet dol op? Bij Hairfashion Catalados houden we er in ieder geval van en doen we er dagelijks alles aan om onze klanten te voorzien van een kapsel dat bij hen past. Eén van de nieuwste technieken die we daarbij toepassen is foilyage: niet alleen één van de nieuwste technieken binnen de kapperswereld, maar ook één van de meest innovatieve haarkleurtrends. Gegarandeerd een fris, sportief en gezond kapsel!



Wat is foilyage dan eigenlijk precies?

In één van onze eerdere blog las je al over Balayage. En ondanks dat beide technieken best veel overeenkomsten hebben, zijn de verschillen ook duidelijk. Waar je balayage simpelweg met de blote hand aanbrengt, is dat bij foilyage niet het geval. Daarbij maken we gebruik van - de naam zegt het al - folies. Resultaat: de highlights die daardoor worden gecreëerd niet alleen natuurlijk, maar worden ook nog eens lichter en feller richting de punten. Niet voor niets misschien wel dé zomertrend van 2019: het is net alsof het kapsel wordt gekleurd door de zon!
Deze haarkleurtrends komt het beste tot haar recht op lang haar. Vooral bij donkere kapsels zorgt het voor een prachtig, natuurlijk blond effect. Door bij het aanbrengen gebruik te maken van folies, licht het haar sterker op dan je van balayage gewend bent en creëer je een overgang in het haar van donker naar lichter, maar in tegenstelling tot de balayage word hier geen gebruik gemaakt van de freehand techniek, maar van folies. Bij Hairfashion Catalados hebben we beide technieken overigens uitstekend onder de knie en zijn we pas tevreden als u dat ook bent. We gaan voor maximaal resultaat. Een kapsel dat bij u past!


Natuurlijke overloop

Extra mooi aan deze innovatieve haarkleurtrends is het feit dat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Uitgroei behoort tot de verleden tijd. Omdat de highlights juist feller worden richting de pieken van het haar, worden deze alleen maar mooier naarmate het haar groeit. Niet voor niets kies je met foilyage voor een gezonde, sportieve, frisse en weer heel nieuwe look in 2019. Een look die met de minuut mooier wordt! Bij Hairfashion Catalados vertellen we je er graag alles over. Je bent altijd - en geheel vrijblijvend - welkom in onze salon-Haarlem om je te laten adviseren over de mogelijkheden die er zijn!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent