<< Terug naar overzicht

Balayage bruin haar met highlights de overgangen naar lichter!

Auteur: Azad /Datum:04-09-2022

Terwijl de zomer nog in volle gang is, maar we ook al voorzichtig vooruit kijken naar het najaar en dus de herfst die voor de deur staat, merken we bij Hairfashion Catalados in Haarlem dat er steeds meer klanten behoefte hebben aan een nieuw kapsel. Even iets anders. Zeer populair op dit moment; balayage. En als we specifieker antwoord geven; balayage met bruin haar mét highlights. Voor de mensen die niet weten wat balayage is; het is een specifieke haarverftechniek die we bij Hairfashion Catalados uitstekend onder de knie hebben. Wellicht spreek je Frans; dan weet je dus dat balayage letterlijk ‘vegen’ betekent en dat is dan ook uitstekend van toepassing op deze techniek. Het uiteindelijke resultaat van balayage is dat je een prachtige - en natuurlijke - overgang hebt van twee haarkleuren. Uitgroei behoort daarmee ook tot de verleden tijd omdat er dankzij de balayage-techniek, waarbij eigenlijk alleen de oppervlakkige haarlijn wordt geverfd, nauwelijks tot geen sprake is van uitgroei. Ideaal!Hoe maak je een Balayage bruin haar mét highlights!

Balayage kun je met allerlei - zeg alle - kleuren haar doen, maar meest favoriet is toch wel balayage met bruin haar mét highlights. De overgangen naar lichter of juist donkerder haar, zijn verbluffend. Een extra voordeel aan balayage is dat je een zeer stijlvol, chique en ‘classy’ kapsel creëert dat tegelijkertijd vlot en modern is. Met andere woorden; je bent écht 2022 en helemaal klaar voor de komende maanden. Wellicht een overbodige tip, maar wat ons betreft toch de moeite waard om te vermelden; in deze laatste zomerweken is balayage natuurlijk ook geweldig met een wat lichtere teint, zodat je nog echt even die laatste zomerlooks meepakt. Kom je straks dichterbij de wintermaanden en het koude weer, is een donkere slag zeer zeker populair.
Door balayage en highlights te combineren, creëer je een look waarbij je én een natuurlijke kleurovergang in je haar hebt, maar waarbij bepaalde gedeeltes ook iets opvallender verschillen. Het is een beetje een combinatie van twee werelden; die van de stijlvolle en chique kleurovergang en die van de meer gedurfde, sportievere, haast excentrieke kleurovergang. Door beide haarverftechnieken te combineren, creëren we bij Hairfashion Catalados eigenlijk altijd een verbluffend resultaat.
Ben je er nog niet helemaal uit wat je precies met je haren wil doen? Twijfel je nog over balayage met bruin haar mét highlights.? Kom gerust eens langs bij ons in de kapsalon en we kijken rustig samen naar de beste mogelijkheden. Bij Hairfashion Catalados in Haarlem staan we tenslotte graag voor je klaar, met raad én daad!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent