<< Terug naar overzicht

'Top heren kapper -als je haar goed zit, dan zit je lekker in je vel'.

Auteur: Azad /Datum:10-12-2020

Het zijn van die dingen: nieuwe schoenen, mooie kleding, een gezonde levensstijl. Allemaal zaken waar een mens zich goed door gaat voelen. Datzelfde geldt voor een mooi, verzorgd kapsel. Bij Hairfashion Catalados zijn we ons bewust van het effect dat een goede look op je heeft en doen we er dan ook alles aan je helemaal tevreden naar huis te laten gaan. Een bezoekje aan de barbier of haarstylist was nog nooit zo leuk; of je nu op zoek bent naar een dames kapper of een heren kapper bij Hairfashion Catalados kies je hoe dan ook voor een totaalpakket. We gaan bij voorkeur niet voor 'even snel knippen', al behoort dat uiteraard wél tot de mogelijkheden. Liever bekijken we - samen met jou - de mogelijkheden die je hebt, gaan we op zoek naar een kapsel dat het beste bij jouw gezicht en huid past en, wellicht een stapje verder, zoeken we daar nog een mooie, sprekende en stijlvolle kleur bij uit.
Als professionele barbier of haarstylist zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos en is het uiteindelijk aan jou welke van die mogelijkheden je gebruikt!

heren kapper of barabier

Als herenkapper volgen we bij Hairfashion Catalados nauwkeurig de trends binnen 'kappersland'. De nieuwste en meest populaire modellen maken we ons eigen en hetzelfde geldt voor de meest gekozen kleuren en bijbehorende verftechnieken. Als dames en heren kapper doen we overigens niks anders: ook dan zorgen we ervoor dat je er helemaal '2021' bij loopt en mee kunt met de trends van vandaag de dag. Natuurlijk verliezen we jouw wens daarbij nooit uit het oog en ben je niet gebonden aan die trends: wil je iets heel anders, iets gedurfds of iets gewaagds, kunnen we dat natuurlijk ook verzorgen. Niet voor niets is Hairfashion Catalados dé barbier voor iedereen.

Veilig naar de kapper

Logischerwijs nemen we bij Hairfashion Catalados ook alle coronamaatregelen in acht en zorgen we voor ieders veiligheid. De veiligheid van ons personeel, maar zeker ook van onze klanten staat voorop. Dat betekent wellicht dat jouw bezoek aan onze kapperszaak een beetje anders kan zijn dan je gewend bent, maar we verzekeren je: het wordt er niet minder leuk of gezellig op. En we verzekeren je ook dat we ons werk niet minder nauwkeurig zullen doen. Nog steeds nemen we bij Hairfashion Catalados geen genoegen met minder dan prachtige kapsels en zeer tevreden klanten!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent