Veilig naar de kapper

Logischerwijs nemen we bij Hairfashion Catalados ook alle coronamaatregelen in acht en zorgen we voor ieders veiligheid. De veiligheid van ons personeel, maar zeker ook van onze klanten staat voorop. Dat betekent wellicht dat jouw bezoek aan onze kapperszaak een beetje anders kan zijn dan je gewend bent, maar we verzekeren je: het wordt er niet minder leuk of gezellig op. En we verzekeren je ook dat we ons werk niet minder nauwkeurig zullen doen. Nog steeds nemen we bij Hairfashion Catalados geen genoegen met minder dan prachtige kapsels en zeer tevreden klanten!
De anderhalvemetersamenleving is even wennen en daarom leggen we je graag ons protocol uit. Uiteraard houden wij als salon ons aan de regels van het RIVM. Dit betekent onder andere dat wij de salon extra goed schoonmaken, en dat er meer tijd zit tussen de afspraken. Daarnaast wassen ook wij onze handen extra vaak en zullen er minder afspraken tegelijkertijd plaatsvinden.

We vragen jou om ook mee te werken, en de volgende regels in acht te nemen;
  • Het liefst van tevoren een afspraak te maken via onze website. Of bel ons via
  • 023 - 551 74 60
  • om een afspraak te maken
  • Kom alleen naar de salon, dus zonder kinderen of partner. (tenzij je natuurlijk met je kinderen of parner geknipt wilt worden).
  • Blijf thuis wanneer je verkoudheidsklachten hebt.
  • Kom op tijd, maximaal 5 minuten van tevoren zo zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk klanten tegelijk in de salon zijn.
  • Reinig je handen direct bij binnenkomst met de desinfecterende liquid de zuil.
  • We werken met mondkapje en eenmalige kapmantel, wij vinden het fijn als je ook mondkapje gebruikt, dit krijg je gratis bij de ingang.

Als we ons allemaal aan deze richtlijnen houden, waarborgen we de gezondheid van zowel jou als onze collega's.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent