<< Terug naar overzicht

afb-Blond specialist

Blond specialist

Auteur: Azad /Datum:07-03-2024

“Blonde specialist” is een ervaren haarstylist die gespecialiseerd is in het creëren en beheren van blonde haarkleuren. evenals het vermogen om schade te herstellen en de integriteit van het haar te behouden tijdens het kleurproces. Een blondspecialist houdt nauwgezet rekening met het haartype, de textuur en de individuele voorkeuren van elke klant en gebruikt hun expertise om een op maat gemaakte haarkleur te creëren die hun klanten een zelfverzekerd en mooi gevoel geeft. Door voortdurende training en opleiding blijft een blondspecialist op de hoogte van de nieuwste haarkleurtechnieken om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren en de best mogelijke resultaten voor hun klanten te bereiken.


Een blondspecialist zal verschillende technieken en producten gebruiken Wij van Catalados onze expertise omvat kennis over welke tinten blond passen bij de huidskleur en het haartype van elk individu,dit kunnen technieken zijn zoals balayage, highlights en kleurcorrectie of producten van OLAPLEX . We hebben Ook deskundig begrip van de verschillende tinten blond en kunnen we u helpen om gepersonaliseerde aanbevelingen doen om de gewenste look te bereiken.


Tips van blondspecialist

Blond haar is een haarkleur die wordt gekenmerkt door een lichte, bleke of gelige tint, het is belangrijk op te merken dat bleken schadelijk kan zijn voor je haar, dus het is belangrijk om samen te werken met een professionele blond specialist die de juiste voorzorgsmaatregelen kan nemen om je haar zo gezond mogelijk te houden en tegelijkertijd de gewenste blond look te bereiken.


Zoals bij elke haarkleur, is onderhoud de sleutel; die maandelijkse TONER in de salon en CLEAN BLONDE DAMAGE zijn nodig om het haar er levendig uit te laten zien. Je hebt ook een aantal haarverzorgingsproducten nodig om te voorkomen dat je nieuwe blonde lokken droog, dus wees bereid om te investeren in een aantal hoogwaardige haar verzorging producten.


Blond haar heeft zijn eigen unieke uitdagingen als het gaat om verzorging en onderhoud. Het haar kan snel uitdrogen en breken, dus het is belangrijk om een zachte shampoo en conditioner te gebruiken die speciaal zijn samengesteld voor blond haar.


Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent