<< Terug naar overzicht

Kappers Haarlem

Auteur: Azad /Datum:04-08-2020

Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar hoe kiest u dan voor de beste kappers in Haarlem? Want laten we duidelijk zijn: er zijn nogal wat kappers in Haarlem. Gelukkig scheelt het je een hoop gedoe als je kiest voor Hairfashion Catalados. Niet alleen omdat het simpelweg gezellig is om bij ons langs te komen, maar bovenal omdat je bij ons kiest voor hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Wij doen álles voor uw tevredenheid.
Het laten knippen van je haren, misschien zelfs wel laten verven: het resultaat is altijd zeer persoonlijk en je wil dan ook dat dit met aandacht voor detail wordt gedaan. Hairfashion Catalados begrijpt dit en handelt daar dan ook naar. Dat betekent onder andere dat we altijd naar jou luisteren en alles op alles zetten om jou de deur uit te laten lopen met een meer dan tevreden gevoel. Tips en advies geven we uiteraard kosteloos en we denken altijd met je mee om net dat extra leuke effect aan jouw kapsel te creëren.

Tussen al Kappers Haarlem

Toch is het een vraag die we regelmatig horen terugkomen: hoe kies je nou het beste tussen al die kappers in Haarlem? Kies je voor gezelligheid, professionaliteit, kwaliteit? Als het aan ons ligt, kies je gewoon voor álles tegelijk. Wij maken geen concessies en nemen met minder nooit genoegen. Het een hoeft het ander ook zeker niet uit te sluiten. Onze gezellige salon, waar altijd ruimte is voor een gezellig praatje, doet bijvoorbeeld niks af aan de professionele manier waarop wij uw kapsel onder handen nemen. Tegelijkertijd maakt die mate van professionaliteit Hairfashion Catalados er niet minder gezellig op en betekent het ook niet dat we extreem hoge prijzen rekenen. Bij ons staat de koffie of thee klaar, de deur altijd open en maken we het u graag naar de zin. Wat ons betreft maakt dat de keuze uit al die kappers in Haarlem, meteen een stukje makkelijker..
Natuurlijk zijn het ook voor ons opmerkelijke tijden. Het coronavirus houdt heel de wereld in haar greep en dat raakt dus ook onze kapperssalon. Hoe vervelend ook: dat is even niet anders. Uw gezondheid - en die van alle Nederlanders - is op dit moment het belangrijkst. Namens Hairfashion Catalados willen we u dan ook veel gezondheid toewensen. En als het coronavirus weer is gaan 'liggen', hopen we u natuurlijk zo snel mogelijk weer te verwelkomen!
Kom gerust eens langs in onze salon in centrum Haarlem. We voorzien je graag vrijblijvend van advies, maar helpen je nog liever met het kapsel dat jij voor ogen hebt!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent