<< Terug naar overzicht

AirTouch Balayage!

Auteur: Azad /Datum:10-09-2021

Catalados Kapper Haarlem: mee met de trends, AirTouch Balayage. Deze nieuwe techniek die de 'normale' Balayage verbetert, of eigenlijk perfectioneert, zorgt voor een nog mooiere overloop in het kleuren van je haar. Bij Hairfashion Catalados volgen we deze trends natuurlijk maar al te graag en inmiddels hebben we ons de nieuwe techniek helemaal aangemeten. Wil jij je kapsel voorzien van een andere kleur en/of highlights? Probeer de AirTouch Balayage bij Catalados!

De techniek is razend populair in Los Angeles, New York City, Parijs, Dubai en vele andere wereldsteden, maar nu dus ook in Haarlem. Kort gezegd worden de langste haren gescheiden van de kortere haren - door het gebruiken van een föhn en dus lucht - en daarna worden de langste haren allemaal voorzien van een frisse, andere kleur. Het resultaat is altijd even verbluffend als spectaculair: je voorkomt vooral dat je té blond wordt of dat de nieuwe kleur een andere kleur overlapt. Of, met andere woorden: alleen de haren die een andere kleur nodig hebben, worden ook daadwerkelijk voorzien van die kleur. Geen overbodig werk, altijd goed resultaat.

AirTouch Balayage zo populair is

Dat is dan ook de reden waarom de AirTouch Balayage zo populair is en waarmee de techniek zich onderscheidt van andere Balayage / Highlight technieken. Niet alleen het resultaat is verbluffend, het is ook een techniek die indrukwekkend is om in de praktijk te aanschouwen. Wat dat betreft goed nieuws dat we deze techniek nu bij Hairfashion Catalados in Haarlem uitvoeren.

Zoals je in een eerdere blog van ons hebt kunnen lezen, was Balayage eerder ook al de meest gevraagde verftrend van het moment en dat zal met deze nieuwe ontwikkeling alleen maar versterkt worden. De subtiel ingezette highlights zijn sowieso populair, omdat je op een niet al te opvallende maar toch duidelijke manier een hele interessante touch aan je kapsel geeft. Zeker in deze zomermaanden zijn highlights, waarbij de kiest voor lichtere punten, altijd een goede keuze. Natuurlijk kun je bij Hairfashion Catalados ook nog 'gewoon' kiezen voor de oorspronkelijke Balayage, of kun je langskomen om eens samen met ons te kijken welke techniek het beste aansluit bij de wensen die je hebt. We helpen je natuurlijk graag verder.

Tot snel!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent