<< Terug naar overzicht

Haarkleur maken de stijl!!!

Auteur: Azad /Datum:10-05-2018

Het klinkt zo logisch en vanzelfsprekend, maar toch vergeten heel veel mensen dat de kleur van je haar, zó enorm bepalend is. Bij Hairfashion Catalados vergeten we dat in ieder geval niet en weten we alles van haarkleuring. En dus ook van de haarkleur die het beste bij jou past!
Want, zo simpel is het uiteindelijk: niet iedere kleur past bij iedereen even goed. De meest ideale haarkleur hangt onder andere af van de vorm van je gezicht en zeker ook je huidskleur. Houden we daar rekening mee als we jouw haar knippen en/of kleuren. Natuurlijk doen we dit altijd in overleg en doen we er alles aan om een passend kapsel én de meest aansprekende kleur voor jou te vinden. Nooit vervelende verrassingen en nooit teleurgesteld de deur uit!

Haarkleur is trends

Zeker nu het lente wordt en de zomer in aantocht is, kiezen veel mensen er voor om hun haar te kleuren. Bij Hairfashion Catalados zijn daar gelukkig veel verschillende mogelijkheden voor. Eén van de nieuwste trends met betrekking tot het kleuren van je haar, is foilyage, waarover we in een eerdere blog al schreven. Maar ook balayage is nog steeds razend populair en natuurlijk wordt ook het gebruik van highlights nog steeds veel gekozen. Bij Hairfashion Catalados hebben we al deze technieken in de vingers en zorgen we altijd voor een maximaal (en dus mooi) resultaat!

Haarkleur Lichter of Donkerder

Houd er de komende weken in ieder geval rekening mee dat je haar ongetwijfeld een beetje lichter van kleur zal worden. Niet zo gek ook, want de zon schijnt veel en dat heeft al snel effect op je haarkleur. De één vindt dat prachtig, de ander is daar minder blij me Bij Hairfashion Catalados kunnen we je haren daarom ook een beetje donkerder kleuren. Een chique, stijlvolle, sprekende bos haar? Wij helpen je er met groot plezier aan.
Twijfel je nog een beetje aan wat je precies wil doen met je haren? Een kleurtje of toch niet? Een hele andere stijl of toch een beetje vasthouden aan je vertrouwde kapsel? Bij Catalados helpen we je niet alleen graag, maar adviseren we je ook met alle liefde. Je bent altijd - en geheel vrijblijvend - welkom in onze salon. Dan bespreken we alle mogelijkheden die er zijn!

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent