<< Terug naar overzicht

Toe aan een nieuwe haarkleur 2023

Auteur: Azad /Datum:25-02-2023

De lente staat voor de deur: tijd voor een knipbeurt of nieuwe haarkleur 2023! terwijl de lente alweer voor de deur staat, kijken wij langzaam maar zeker naar de trends voor aankomend voorjaar. De lente is tenslotte hét moment van het jaar om een nieuw kapsel te laten knippen of te gaan voor een nieuwe haarkleur-2023. Maar wát zijn de trends? Welke haarkleuren gaan het dit jaar helemaal doen? Kortom; met welke haarkleur volg je de populairste trends van dit moment?
Misschien wel het meest populair deze lente is champagne blond. Deze haarkleur ziet er niet alleen chique én sportief uit, maar matcht ook nog eens perfect met de licht getinte huid die de lente vaak met zich meebrengt. Je laat in één klap zien dat je 'ready for summer' bent. Natuurlijk kun je ook 'gewoon' blond kiezen: deze kleur is tijdloos en áltijd populair.

Ga vandaag nog voor een nieuwe totaal andere haarkleur 2023

Een totaal andere lentekleur voor 2023, is kastanjebruin. In plaats van het lichte champagne blond ga je hiermee dus voor een donkere, meer authentieke look. Kastanjebruin wordt gezien als een echte 'overgangskleur', waarmee je de overgang van winter naar zomer symboliseert. Minstens zo ideaal aan deze kleur: feitelijk past kastanjebruin bij alle jaargetijden. Heb je in de zomer of winter geen zin in een nieuwe kleur? Dan zit je nog steeds goed!


Highlights

Met highlights zit je ook altijd goed, des te meer in de lente. Hoe opvallender, hoe beter; een beetje wild is best lekker en highlights zorgen altijd voor een fris, sportief en pittig voorkomen. Niet voor niets kiezen veel sterren steeds meer en steeds vaker voor highlights. Bijkomend voordeel: bij Catalados zijn we gespecialiseerd in diverse technieken om highlights te zetten, uiteraard met altijd het beste resultaat.

Koper. Wat dacht je van koper? Je hebt er misschien nog niet aan gedacht, maar ook koper is een bijzonder populaire haarkleur in de lente. Koper zit een beetje tussen rood, oranje en kastanjebruin in. Toegegeven: het is een best opvallende kleur en daarom niet voor iedereen weggelegd, maar voor de vrouwen die daar geen probleem mee hebben, wacht ongetwijfeld een prachtig resultaat waarmee je snel de show zal stelen.

Bij Hairfashion Catalados, de kapper in Haarlem, zijn we in ieder geval helemaal klaar voor de lente. Loop gerust eens bij ons binnen en vraag ons vrijblijvend naar advies. Dan zoeken we samen naar het voor jou beste resultaat en zorgen we ervoor dat ook jij klaar bent voor de lente! tips neem altijd foto's mee zo weet wij precies wat voor haarkleur in 2023 je wilt en kan onze top kappers ervoor zorgen dat jij precies het resultaat krijgt waarvoor je gekomen bent.

Hoe onze klant over ons denken

Hier kunt u ervaringen lezen van onze klanten, zo krijgt u een beter beeld over wat u van ons kan verwachten.

Adrienne.

afb Catalados_recentie_Adrienne.

Fantastische kapper! Mijn haar zit mooier dan ooit te voren en een prachtige kleur. Zoek je een vriendelijke en zeer vakkundige kapper.

(eigenaar) Beste Marleen, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over catalados

Lisa

afb Catalados_recentie_Lisa

Elke keer van hoge kwaliteit geknipt en geverfd waar ik heel lang plezier van heb waardoor ik niet meer naar een andere kapper ga, aanrader!

Hoi jose, bedankt voor je review en super leuk om te horen dat je tevreden bent over catalados

Lienn Cvee

afb Catalados_recentie_Noor

Iedere keer verlaat ik Catalados met een lach op mijn gezicht als Azad mijn haar weer heeft omgetoverd tot een waar kunstwerk.Echt super!

Hoi Lienn, bedankt voor die mooi woorden, leuk om te horen dat je zo tevreden bent